Зошто АРИС?

25 ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА ВО ПРОИЗВОДСТВО НА СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА

Квалитет

Упатства за производство и контрола од италијански технолози

Сертифицирани

Поседување на EXELLENT сертификат

Доверба

Поверение и задоволство на милиони потрошувачи во 25 годишното работење

DeGrass

Сега во две нови верзии

За нас

АРИС Д.О.О. е основана во 1993 година, како една од првите компании за производство на средства за хигиена во регионот, во форма на занаетчиска работилница.

Денес АРИС располага со модерни производствени и магацински капацитети, широка палета на производи и развиена субдистрибутерска и микродистрибутерска мрежа на териториите на Македонија, Србија, БиХ и Косово.

Новости и Промоции

СОВЕТИ

Со редовна хигиена против COVID – 19

За да се спротивставите на ширењето на коронавирусот (COVID-19) мијте ги рацете често и темелно со вода и течен сапун(синтетички). Можете да користите и средство за дезинфекција базирано на алкохол, во случај да немате достапна Read more…

СОВЕТИ

Производите на Арис во борба против KOVID – 19

Почитувани, Би сакале да споделиме некои информации добиени од нашите италијански колеги во однос на чистењето и дезинфекција со нашите производи од аспект актуелниот Коронавирус. За чистење и дезинфекција на подни површини како што се Read more…

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО АРИС

ТИМОТ ШТО СТОИ ЗАД АРИС

Горан Арсовски

Управител

info@aris.com.mk

Горан Манојловски

Менаџер за продажба

goran.m@aris.com.mk
+389 75 468 985

Милка Димитриевска

Администратор

+389 75 468 595

Ивица Вељковиќ

Комерцијалист

+389 75 468 594

Анита Симиќ-Петрински

Технолог

anita2705@yahoo.com

Контакт

Имате прашања? Контактирајте не:

Локација

Трета МУБ бр. 46, Куманово, 1300, Македонија

Контактирајте не на:

+389 31 437 695
Пон - Саб, 8:00-16:00

Испратете ни email