ЗА НАС

АРИС Д.О.О. е основана во 1993 година, како една од првите компании за производство на средства за хигиена во регионот, во форма на занаетчиска работилница.

Денес АРИС располага со модерни производствени и магацински капацитети, широка палета на производи и развиена субдистрибутерска и микродистрибутерска мрежа на териториите на Македонија, Србија, БиХ и Косово.

Нашата палета брои околу 50 производи, кои се распоредени во следниве категории:
 • средства за отстранување на дамки
 • средства за одзатнување на одводи
 • средства за миење садови
 • средства за дезинфекција
 • средства за отстранување наслаги од бигор
 • абразивни средства, средства за WC школки
 • средства за стакло
 • средства за подови
 • политура за мебел
 • течни детергенти за алишта
 • омекнувачи
 • течни сапуни за миење раце
 • гел за дезинфекција на раце
 • шампон за коса
 • регенератор за коса
како и широк асортиман на средста за чистње за потребите во индустријата.
Translate »