СОВЕТИ

Со редовна хигиена против COVID – 19

Со редовна хигиена против COVID – 19

За да се спротивставите на ширењето на коронавирусот (COVID-19) мијте ги рацете често и темелно со вода и течен сапун(синтетички). Можете да користите и средство за дезинфекција базирано на алкохол,...
Read more
Производите на Арис во борба против KOVID – 19

Производите на Арис во борба против KOVID – 19

Почитувани, Би сакале да споделиме некои информации добиени од нашите италијански колеги во однос на чистењето и дезинфекција со нашите производи од аспект актуелниот Коронавирус. За чистење и дезинфекција на...
Read more
Translate »