HOME

За нас

АРИС Д.О.О. е основана во 1993 година, како една од првите компании за производство на средства за хигиена во регионот, во форма на занаетчиска работилница.

Денес АРИС располага со модерни производствени и магацински капацитети, широка палета на производи и развиена субдистрибутерска и микродистрибутерска мрежа на териториите на Македонија, Србија, БиХ и Косово.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]
Translate »