Новости

Со редовна хигиена против COVID – 19

За да се спротивставите на ширењето на коронавирусот (COVID-19) мијте ги рацете често и темелно со вода и течен сапун(синтетички). Можете да користите и средство за дезинфекција базирано на алкохол, во случај да немате достапна вода, но течниот сапун останува најдобриот избор затоа што многу добро ја врши својата работа. Едно од индикациите зошто Светската […]

Производите на Арис во борба против KOVID – 19

Почитувани, Би сакале да споделиме некои информации добиени од нашите италијански колеги во однос на чистењето и дезинфекција со нашите производи од аспект актуелниот Коронавирус. За чистење и дезинфекција на подни површини како што се : керамички плочки, мермер, бетон, тоалети и др. Се препорачува користење на ВЦ гел АРИС , кој може да се […]

Сертификат “Коректна Фирма”

За одлична репутација и етаблираност во бизнисот, како и за коректно спроведување на обврските кон клиентите и партнерите.  

Промоција на новите верзии на ARIS DeGrass во ДМ City Mall

Успешно завршена промоција на новите верзии на ARIS DeGrass, Citro sensitivo и сега двојно појак ARIS DeGrass 2x во ДМ City Mall.

Translate »