за Дезинфекција

Приказ на сите 3 производи

 • Bigor

  ден114.00

  За отстранување на наслаги од бигор, без стругање и рибање. За лавабо, WC школки, кади, кујнски мијалници, инокс и др.

 • BIO Concept

  ден131.00

  Средство за отстранување на мувла и дезинфекција. Погоден за ѕидови, подови од керамика, плочки, стакло, пластика итд.

 • Sanisan

  ден108.00

  АРИС САНИСАН е средство за чистење и дезинфекција на површини и предмети од разни материјали за јавна употреба користени од повеќе луѓе.
  ПУЛТОВИ, ШАНКОВИ, АМБУЛАНТИ, ТЕРЕТАНИ, ТОАЛЕТИ и сите други предмети или површини кои имаат допир со повеќе луѓе.