за Перење

Прикажан е еден резултат

  • Lana

    ден176.00

    Произведена по оригинална италијанска формула, ЛАНА дава извореден резултат при перењето, како при машинско така и при рачно перење, ослободувајќи свежина што долго се задржува на алиштата.