за Тоалет

Прикажан е еден резултат

  • CevoClean

    ден76.00

    Овој детергент се користи за одзатнување на одводи. Налејте 1/3 од содржината на шишето во одводот и оставете да дејствува повеќе од 2 часа. Потоа пуштете топла вода и цевките ќе бидат чисти и дезинфицирани.