DeGrass Doppio Concentrato

DeGrass Doppio Concentrato

ден154.00

Двојно поконцентриран од класичниот Aris DeGrass. Ефикасен при чистење на автомобилски мотори,  рерни, рингли, скари, фритези,  со двојно поголем ефект.

Category:

Опис

кол / парче амбалажа вари. збир пак
0,750 L пумпа 20
Translate »