DeGrass Classic

DeGrass Classic

ден119.00

Универзален и концентриран одмрснувач за сите видови масни и стално нечисти површини.

Ефикасен е при чистење на рерни, рингли, рамни плочи, скари, фритези, aспиратори, автомобилски мотори, како и за перење на теписи и вадење на масни дамки од алиштата.

Со формула што не нагризува, се остварува двојно поголем ефект од постојаните производи.

Category:

Опис

кол / парче амбалажа вари. збир пак
0,800 L пумпа/резерва 18
10 L
Translate »