Sanisan

ден108.00

АРИС САНИСАН е средство за чистење и дезинфекција на површини и предмети од разни материјали за јавна употреба користени од повеќе луѓе.
ПУЛТОВИ, ШАНКОВИ, АМБУЛАНТИ, ТЕРЕТАНИ, ТОАЛЕТИ и сите други предмети или површини кои имаат допир со повеќе луѓе.

Опис

АРИС САНИСАН е средство за чистење и дезинфекција на површини и предмети од разни материјали за јавна употреба користени од повеќе луѓе.
ПУЛТОВИ, ШАНКОВИ, АМБУЛАНТИ, ТЕРЕТАНИ, ТОАЛЕТИ и сите други предмети или површини кои имаат допир со повеќе луѓе.

Коментари

Се уште нема коментари.

Бидете прв кој што ќе даде оценка “Sanisan”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Translate »