DeGrass Citro Sensitivo

ден137.00

Мултинаменски некорозивен одмрснувач со нежен мирис на цитрон.

Ефикасен е при чистење на рерни, рингли, рамни плочи, скари, фритези, aспиратори, автомобилски мотори, како и за перење на теписи и вадење на масни дамки од алиштата.

Со формула што не нагризува, се остварува двојно поголем ефект од постојаните производи.

Category: