За нас

Нашата приказна

Арис ДеГрас

Нашата приказна започнува во далечната 1993 година – година кога ја започнавме нашата приказна се со цел да на нашиот пазар понудиме квалитетни средства за дезинфекција и одржување на домот. Почетокот беше скромен – започнавме како мала работилница, а денес сме респектабилна компанија со преку 50 производи во нашиот асортиман.

Нашиот асортиман

Нашата компанија произведува преку 50 различни производи распоредени во неколку групи на производи – од производи наменети за лична хигиена до производи наменети за чистење на целиот дом. Она што не чини горди е што станавме синоним за квалитетни средства за елиминирање на сите видови на флеки – DeGrass Classic Универзален и концентриран одмрснувач за сите видови масни и стално нечисти површини.

Лична хигиена

Куќна хемија

Кујна

Дезинфекција

Детергенти

Тоалет

Translate »